Момчета кажете от къде да започна, че така е малко жигулска работа.Работят когато си поискат но по-скоро в 95% от случаите не работи.Четох разни теми за приемник под третия стоп.Отидох да го разглобявам ама не мога да разбера какви са болтчетата.Едвам едвам се наврях да ги видя и ми се струват направо кръгли с кръгла дупка в средата.Не съм на 100% но така ми се сториха.Та ако не там къде другаде може да е проблема да го решавам, че почва да ми омръзва.Предния път пробвах няколко пъти с ключа но не зацепиха и забелязах, че като ги натисна на ръка и затворя двете врати после пък се отключват с ключа ама може и да е съвпадение.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не работи централното на задните врати
Collapse
X
-
По - скоро трябва да пръснеш с контактен спрей, а не с ВД40.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Така! Напръсках с вд40 и задна дясна се оправи май.Пробвах 10-ти пъти и за сега бачка но задна лява не е*ава да се оправя.Заваля и загърмя и се прибрах-ще я гледам друг път.Някой има ли идея кои пинчета в буксата отговарят за машинката за централното да видя ток дали стига до там, че да не си играя да отключвам и заключвам 100 пъти.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеТака! Напръсках с вд40 и задна дясна се оправи май.Пробвах 10-ти пъти и за сега бачка но задна лява не е*ава да се оправя.Заваля и загърмя и се прибрах-ще я гледам друг път.Някой има ли идея кои пинчета в буксата отговарят за машинката за централното да видя ток дали стига до там, че да не си играя да отключвам и заключвам 100 пъти.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ок, Благодаря!
Сега остана да са номерирани, че в тая кръгла букса... хахаха.То какво напрежение трябва да идва там...положително и отрицателнно ли не ги знам на какъв принцип работят? Или при отключване и заключване сменя поляритета само?
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеОк, Благодаря!
Сега остана да са номерирани, че в тая кръгла букса... хахаха.То какво напрежение трябва да идва там...положително и отрицателнно ли не ги знам на какъв принцип работят? Или при отключване и заключване сменя поляритета само?
На въпросните пинове идва импулс с напрежение 12 V и продължителност около 1 секунда с различна полярност в зависимост от това дали се заключва или отключва.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не вярвам вече, че проблема е в буксата-поне при мен.Клоня към кабелния сноп до буксат.Задна дясна при мен пак почна когато си иска да работи, а задна лява по-рядко зацепва...доста по-рядко.Днес ще сменям тампони на преден горен носач и евентуално на двигателя и май няма остане време за вратите да ги гледам.
Comment
Comment